Krijg contant geld voor je Rolex

Rolex inkoop

Een Rolex horloge is erg populair, de afgelopen jaren heeft het horloge status gemaakt, wie een Rolex heeft moet wel van stijlvolle en mooie sieraden houden. Niet voor niets is het merk populair, als je aan mensen vraagt een bekend merk te noemen dan komt Rolex het meeste voor. Toch kan het voorkomen dat je een Rolex wilt verkopen, of in het ergste geval je geld nodig hebt. Wil je een echt goede prijs voor je Rolex inkoop dan zit je bij zilvergoudamsterdam.nl goed, hier worden alleen echte Rolex horloges aangenomen. 

Rolex inkoop

Waarde naar de staat van je Rolex

Rolex inkoop bij zilvergoudamsterdam.nl wordt gedaan na een grondige taxatie, de waarde van je Rolex wordt getaxeerd aan de hand van het mode en de staat waar deze in verkeerd. De sport modellen zijn erg geliefd van Rolex, en vertegenwoordigen in de meeste gevallen ook een hogere waarde dan een standaard model. Natuurlijk worden alle horloges in een veilige ruimte getaxeerd, ook voor andere sieraden die je wilt laten taxeren ben je welkom. Je hoeft geen afspraak te maken om je objecten te laten taxeren, maar kunt zo binnenlopen.

Eenvoudig te verkopen

Het is niet moeilijk om een Rolex te verkopen, mits deze origineel is. Ook wanneer het horloge defect is zijn ze nog van enige waarde, zilvergoudamsterdam.nl staat er bekend om dat zij zeer hoge vergoedingen geven voor een Rolex. Wil je een nog betere prijs bij Rolex inkoop lever dan je Rolex in met doos en de originele certificaten, de prijs kan dan hoger zijn dan een horloge zonder papieren. Uitbetaling geschiedt altijd contact, hierdoor ben je ervan verzekerd dat je snel je geld hebt. Vergeet geen geldig legitimatiebewijs mee te nemen, dit is namelijk wettelijk verplicht om je gegevens te registreren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *