Hulp bij schulden

Hulp bij schulden

Door de huidige crisis lukt het sommige mensen niet meer rond te komen. Werkloosheid stijgt, ondernemers gaan failliet en beurzen kelderen. Desalniettemin moet er brood op de plank komen, moeten telefoonrekeningen betaald worden, ziektekostenverzekering, auto-onderhoud, baby-opvang en noem maar op. Veel gezinnen gaan leningen aan en zien hun schulden elke maand stijgen. Ben je ook in de problemen gekomen door het huidige klimaat dan zijn er plekken waar terecht kunt. Er zijn mensen die willen helpen. Hulp bij schulden is een belangrijk middel om dit soort gezinnen er weer bovenop te helpen, want opstapelende schulden kunnen desastreus zijn voor de gezondheid.

Hulp bij gulden

Hulp bij schulden

Heb je nog steeds moeite met het omrekenen van gulden naar euro zo’n twintig jaar na de overstap. Bel dan met de gulden hulplijn. Die is er speciaal voor mensen die het nog altijd moeilijk vinden om schulden in de context van onze nieuwe munt te zien. Vooral bij oudere mensen gebeurt dit nog vaak. 

Geen schaamte voor schuld

Hulp bij schulden

Een schuld is niets om je voor te schamen. Heb jij hulp nodig omdat je ook elke dag weer tegen die enorme berg rekeningen aan moet kijken die alleen maar groter lijkt te worden? Wees dan niet bang om de telefoon op te pakken. Soms is er maar een hele kleine duw in de rug nodig om mensen weer op het schuldvrije pad te krijgen. Heb je hulp nodig, kijk dan eens online rond. Er zijn veel mensen met financiële kennis die klaar staan om je te helpen bij je schulden, je moet er alleen zelf iets voor doen!